JYP Naiset 2014 - 2015
Yhteistyökumppanit 2014 - 2015
ETUSIVU JOUKKUE UUTISET OTTELUT KUMPPANIT KUVIA YHTEYSTIEDOT LINKIT JNF-tuotteetLiput otteluihin
Matkassa mukana 2015-2016

Matkassa mukana 2015-2016


JYP Naiset tiedottavat tulevasta kaudesta

JYP Naiset ovat hankkineet joukkueeseensa lisää kiekollista osaamista alkavalle kaudelle. Joukkueen rungon muodostavat tutut maajoukkuepelaajat Jenni Hiirikoski, Riikka Välilä, Rosa Lindstedt, Saila Saari, Marjo Voutilainen ja Sanni Hakala. Hyökkäystä siirtyy vahvistamaan Sari Kärnä (Ilves), joka myös oli voittamassa Suomelle MM-pronssia viime keväänä. Puolustukseen liittyy maajoukkueleirityksessä mukana oleva Ella Viitasuo (Kuortane). Lisäksi Keski-Suomen kauneimmaksi juuri kruunattu Meeri Räisänen palaa Venäjältä (SKIF) takaisin Jyväskylään. Hän torjuu tulevalla kaudella kiekkoja yhteisedustuksella sekä JYP Naisissa että Diskoksen miehissä. Meeristä tulee kolmas nainen Suomessa, joka pelaa miesten sarjassa.

Joukkueen valmennustiimi on vahvistunut. Uusina valmentajina aloittavat pelaajanakin liigakokemusta omaava Jouni Virpiö, Lauri Saari ja Pasi Hakala. Päävalmentajana sekä fyysisenä valmentajana jatkaa Katja Saari ja maalivahtivalmentajana Pasi Hokkanen. Joukkueen GM:nä toimii Katja Lehto.


JYP Naisten kannatusjäsenkortti 2015-2016 saatavana

JYP Naisten kannatusjäsenkortti kaudella 2015-2016 on nyt saatavana. Hankkimalla kortin itsellesi tuet JYP Naisten toimintaa sekä pääset nauttimaan yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista. Lisäksi kortti toimii kausikorttina JYP Naisten runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2015-2016.

Kortin voit ostaa JYP Naisten kotiotteluista tai suoraan joukkueeseen kuuluvilta henkilöiltä. Kannatusjäsenkortin hinta on 30 euroa. Kortin voit myös tilata, jolloin toimitamme kortin sinulle postilla.

Kannatusjäsenkortti 2014-2015

KATSO KAIKKI KORTIN TARJOAMAT EDUT

TILAA KANNATUSJÄSENKORTTI


JYP Naiset Radio Jyväskylän kummijoukkue!

Kaudella 2015-2016 JYP Naiset jatkavat Radio Jyväskylän kummijoukkueena.

Olemme otettuja, paljon kiitoksia Radio Jyväskylä ! <3

Juttuja JYP Naisista Radio Jyväskylän sivuilla:

6.8.2015 JYP Naiset vahvistuvat maajoukkuepelaajilla
6.8.2015 JYP Naiset valmiina kauteen


Radio JKL

Tapahtumakalenteri

© JYP Naiset. Sivujen suunnittelu ja toteutus P. Perälä. Kuvaaja Jenni ja Jari Laine.