JYP Naiset 2014 - 2015
Yhteistyökumppanit 2014 - 2015
ETUSIVU JOUKKUE UUTISET OTTELUT KUMPPANIT KUVIA YHTEYSTIEDOT LINKIT JNF-tuotteetLiput otteluihin14.9.2014

Kauden 2014-2015 ensimmäinen kotipeli JYP-Kärpät

Kuopiossa voitetun sarja-avauksen jälkeen sunnuntaina 14.9. koitti ensimmäinen kotiottelumme – home sweet home! Uhrautuva peli koko joukkueelta johdatti meidät 6-0 voittoon Oulun Kärpistä. Ottelun alussa päästiin pari kertaa ylivoimalle ja sieltähän se Lindstedt, alias Maalitykki, latasi jo kauden viidennen osumansa. Lapsikin (Sanni Hakala) onnistui erän loppupuolella kasvattamaan johtoamme 2-0:aan.

Toinen erä alkoi terävästi, kun kapteenimme Jeba lisäsi maalisaldomme jo kolmeen heti erän alussa. Tämän jälkeen moni pelaajistamme kävi tarkistamassa, oliko Synergia-hallin jäähyaitioon hommattu uudet sohvat ja kahviautomaatti, mutta näin ei valitettavasti ollut. Alivoimalla joukkueemme kuitenkin puolusti tehokkaasti vetoja blokaten, eikä Kärpät päässyt hyödyntämään ylivoimaminuuttejansa. Päinvastoin, kun oltiin riittävästi harjoiteltu alivoimapeliä, niin Saila the Keisari päätti alivoimalla maalata toisessa päässä.

Kolmannessa erässä Koljonen onnistui (huom. kauemmaksi siirretyn siniviivan tuntumasta ja ehkä pienellä joukkueen painostuksella) laukomaan kiekon maaliin asti. Ja jotta jokainen erä päättyisi tasaisesti 2-0, niin ottelun lopulla onnistuttiin vielä kerran maalinteossa ja loppunumerot siis 6-0!

Nyt on upeasti startattu JYP Naisten kausi 2014-2015 sarjapelienkin osalta ja otettu ensimmäiset askeleet tämän joukkueen taipaleella. Sarjan alkua edeltävänä viikonloppuna olimme patikoimassa metsässä, eli konkreettistakin matkantekoa on harjoitettu. Suoriuduimme joukkueena silloin mm. puolijoukkueteltan kantamisesta, ja lähdemmekin viemään eteenpäin myös pelillistä juttuamme – yhdessä!

- Ozzy #1-
13.9.2014

Mahtavaa, kausi pyörähti käyntiin lauantaina 13.9.!

Mahtavaa, kausi pyörähti käyntiin lauantaina 13.9. Kuopiossa. Pisteiden ryöstö 2-7 lukemin. Päivän tähtiä olivat JYP Naisten maalilla debytoinut Tiina Ranne ja huikeat neljä maalia tehnyt Rosa Lindsted.

Pelit jatkuu heti huomenna omassa hurrikaani luolassa, joten tervetuloa seuraamaan JYP Naisten energistä peliä!

Kesä on mennyt suunnitelmien mukaan, olemme hikoilleet Supin ohjeiden mukaisesti. Kunto näyttää olevan taas astetta parempi kauteen lähdettäessä. Asioita tehdään JYP sydän edellä ja joka päivä ollaan valmiita mittaamaan paras meistä ulos! Me todella nautitaan pelaamisesta yhdessä ja halutaan olla taas askel parempia tällä kaudella.

Nähdään hallilla!

- C Jeba #3-
JYP Naisten seuraava kotiottelu

JYP Naiset vs. KJT
La 27.9.2014 Klo 13:00
Harjoitushalli

JYP Naisten kannatusjäsenkortti 2014-2015 saatavana

JYP Naisten kannatusjäsenkortti kaudella 2014-2015 on nyt saatavana. Hankkimalla kortin itsellesi tuet JYP Naisten toimintaa sekä pääset nauttimaan yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista. Lisäksi kortti toimii kausikorttina JYP Naisten kaikkiin kotiotteluihin kaudella 2014-2015 (sis. mahdolliset playoff- & finaalipelit).

Kortin voit ostaa JYP Naisten kotiotteluista tai suoraan joukkueeseen kuuluvilta henkilöiltä. Kannatusjäsenkortin hinta on 30 euroa. Kortin voit myös tilata, jolloin toimitamme kortin sinulle postilla.

Kannatusjäsenkortti 2014-2015

KATSO KAIKKI KORTIN TARJOAMAT EDUT

TILAA KANNATUSJÄSENKORTTI


Tapahtumakalenteri

© JYP Naiset. Sivujen suunnittelu ja toteutus P. Perälä. Kuvaaja Jenni ja Jari Laine.