JYP Naiset 2014 - 2015
Yhteistyökumppanit 2014 - 2015
ETUSIVU JOUKKUE UUTISET OTTELUT KUMPPANIT KUVIA YHTEYSTIEDOT LINKIT JNF-tuotteetLiput otteluihin

19.1.2015

Vuoden ensimmäiset pelit - 6 pistettä

JYP Naiset vs. Blues

Yli kuukauden tauko peleistä, Joulukinkut ja Uuden Vuoden nakit välissä ja heti ensimmäisenä niinkin helppo vastus kuin Espoon Blues! HUH, heikompaa ehkä saattoi hirvittää, mutta ei meitsieitä!

Joulutauolla meidän majut, Keisari Saila, Mummeli Riikka, Lapsi Sanni, sekä majakka ja perävaunu Jeba ja Rosa pitivät pelivirettään yllä Leijonapaita päällään, kun me muut taas vedettiin lonkkaa ja piereskeltiin!

Olikin sitten helppo lähteä pelaamaan, kun laitettiin ykköskenttään kaikki nuo majut (joilla paras muistijälki siitä kuinka luistimet laitetaan jalkaan) ja luu kurkkuun heti ensimmäisessä vaihdossa espoolaisille. Me muut kinkunahneet sitten käydään liukumassa lepohetki ykköselle!

Mutta, kuinkas siinä sitten kävikään?! Olisiko kuitenkin ollut niin, että kotireservi olisi vetänyt kinkun ja nakkien sijaan jotain muutakin, kuten esim. luistimennauhat kireälle ja rautaa tankoon Joulutauon aikain..?!

Kyllä, näin siinä sitten kuitenkin kävi! Koko JYP Naiset palasi tauolta rautaisen kovassa iskussa ja vyöryivät Bluesin yli vaihto vaihdon jälkeen! 6-2 tauluun ja onnittelemaan todella huippu pelin pelannutta Eerika "Ozzy" Salorantaa!

Huh, huh, olipa avaus, Bluesia vastaan on aina huikeaa pelata!JYP Naiset vs. Kalpa

Kuopi on ollut meille aina vähän nihkeä paikka ja tulos alle keskiarvon. Liekkö sitten Niiralan kaukalon järjetön koko tylsyttänyt meidän terävimmän aseen eli liikkeen aiemmin, kun tulosta ei ole tullut. Lisäksi kun vastustajan veska pelaa hyvin, niin ahdistus kasvaa.

Sunnuntaina olisi voinut käydä niin sanotusti vanhat; kaukalo oli se sama lentokenttä, jalat liikkuivat ja vastustajan veska pelasi loistavasti, kaveri nappasi n. 50 torjuntaa tililleen. Mutta, nyt ei hyydytty eikä ahdistuttu, vaikka ensimmäinen erä päättyikin 0-0 ja peli oli ollut täysin meidän hallintaa.

Iso käsi Kuopion omalle tyttöselle Marjo "Vode" Voutilaiselle, joka avasi JYP Naisten maalihanat toisessa erässä. Liekkö sitten Voden hieman ehkä tunteikkaidenkin tuuletusten seurausta, mutta siitä lähti JYP Naisten ihan älytön mylly päälle vastustajan päässä, jonka seurauksena alettiin rakennella todella näyttäviäkin maalipaikkoja.

Useampaankin maaliin olisi ollut mahdollisuudet, mutta 6-0 on sellainen perinteinen ylivoimainen voittolukema, että tyydyttiin nyt siihen! ;) Tiina "Tinderi" Ranne pelasi nollat, ihme sinänsä, kun edelliskerralla hän välttämättä halusi kuitata itselleen oman maalin! ;D

- #31 Vakkeri -


JYP Naisten seuraava kotiottelu

JYP Naiset vs. Ilves
La 24.1.2015
Klo 20:00
Synergia-areena


Liput 5/2€
Kannatusjäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy peliinJYP Naiset Radio Jyväskylän kummijoukkueeksi!

Kaudella 2014-2015 JYP Naiset saavat kunnian olla Radio Jyväskylän kummijoukkue.

Olemme otettuja, paljon kiitoksia Radio Jyväskylä ! <3

Juttuja JYP Naisista Radio Jyväskylän sivuilla:

15.12.2014 JYP Naiset jää joulutauolle sarjajohdossa
17.11.2014 JYP Naiset voitti pisteet kotipeleissä
29.10.2014 JYP Naiset vahvistivat sarjajohtoa
27.10.2014 JYP Naisten voittoketju jatkuu
16.10.2014 Katja Saari ja Katja Lehto peräänkuuluttavat arvostusta
15.10.2014 JYP Naiset saivat riveihinsä kokeneen menestyjän
29.9.2014 JYP Naiset nousi SM-sarjan kärkeen
22.9.2014 JYP Naiset voitti ja hävisi
15.9.2014 JYP Naiset aloittivat pelit voitoilla

Radio JKL
JYP Naisten kannatusjäsenkortti 2014-2015 saatavana

JYP Naisten kannatusjäsenkortti kaudella 2014-2015 on nyt saatavana. Hankkimalla kortin itsellesi tuet JYP Naisten toimintaa sekä pääset nauttimaan yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista. Lisäksi kortti toimii kausikorttina JYP Naisten kaikkiin kotiotteluihin kaudella 2014-2015 (sis. mahdolliset playoff- & finaalipelit).

Kortin voit ostaa JYP Naisten kotiotteluista tai suoraan joukkueeseen kuuluvilta henkilöiltä. Kannatusjäsenkortin hinta on 30 euroa. Kortin voit myös tilata, jolloin toimitamme kortin sinulle postilla.

Kannatusjäsenkortti 2014-2015

KATSO KAIKKI KORTIN TARJOAMAT EDUT

TILAA KANNATUSJÄSENKORTTI


Tapahtumakalenteri

© JYP Naiset. Sivujen suunnittelu ja toteutus P. Perälä. Kuvaaja Jenni ja Jari Laine.